Unire

Ieri, 21 iulie, sub patronajul prim-ministrului RMoldova, la ora 19.00, Teatrul de Vara , a avut loc concertul de binefacere intru sustinerea celor sinistrati, in urma caruia au fost adunatii peste 500 mii lei .

Prezent a fost prim-ministrul , care a tinut un discurs .Din interpretii, care au fost prezenti si ne-au bucurat auzul si privirea au fost:Ion Palade, Adriana Ochisanu, Ana Barbu, Anisoara Puica, Catharsis,Alexandru Manciu, Dyma,Alex,Natalia Gordienco,Adriana Rusu,Olia Tira,Nelly Ciobanu, care au avut si piese in premiera, dar finalul a fost si maii intrigant si neasteptat cu Arsenie.Un recital extraordinar-care a placut publicului larg,dansau si maturi, si tineri, si copiii.Calitatea sunetului a fost super.

Spectacolul a fost de calitate, toti au ramas satisfacuti de ceea ce au vazut-copii din zona sinistrata, care nu sesiseaza adevarat povara a parintilor in urma inundatiilor, fiind cazati in satele din apropiere -la tabere, pe prim-ministru, care a fost alaturi,dar cea mai mare satisfactie de frumoasa prestatie scenica cu acustica formidabila, de care am primit o satisfactie nemasurata si cel mai important ca prin aceasta actiune am pus o mana de ajutor sinistratilor, primind placere.

Cand ajuti pe cineva , oricum primesti placere, dar cand in acelasi timp ti se ofera si tie o placere si o stare frumoasa-placerea e dubla.

Sa fim uniti si sa ne ajutam unii pe altii, chiar daca nu ne cunoastem, deoarece viata e scurta si niciodata nu stii ce te asteapta peste o secunda, peste o minuta, o ora, o zi, un an…etc.

Ajuta si vei fi si tu ajutat!!!

Fa o fapta buna si vei primi o satisfactie nemasurata!!!

~ de crepusculitza pe iulie 22, 2010.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: