URGIA APELOR_BLESTEM SAU BINECUVANTARE???

De ceva timp ne stropeste apa , sterge sate intregi,populatia ramane fara case si fara nimic din ce a agonisit pe parcursul vietii, fete triste, disperate, chiar si cand privesti un caine din zona-vezi ce privire trista are si arata cu capul cauza parca, spre ape se uita cu jale , ca si-a pierdut si el acoperisul de sub cap.Apare brusc o intrebare-De ce noi??, apoi De ce acum???, apoi -Pentru ce??Orice natiune daca e unita la bine si la rau -nici un pericol n-o paste.

Oare prin asta, natura a dorit sa ne unim intre noi , sa ne ajutam natiunea , care trece prin clipe, greu de inchiput  si neimaginabil, sa punem mana cu mana si sa ajutam sinistratii pentru a le scadea povara si greutatea, ce o duc pentru micile clipe frumoase si placute.

E timpul sa fim uniti si sa intelegem ca nimeni nimic nu va face pentru noi , daca nu vom face primii pasi , ca si copilul-la un anisor ii e greu sa faca primii pasi, are nevoie de ajutor , apoi merge incetul cu incetul singurel.

Trebuie sa luam decizii singuri,sa facem primii pasi si nu e umilitor de a cere ajutor, de-acum primii au fost fratii romani, care au venit cu echipe specializate.

Oameni buni,uniti-va, nu va lasati dispersati de straini, invrajbiti de ura, cultivata bine si special de altii.

Cum poti sa nu-ti iubesti tara??Poporul tau?//Casa ta??Mama, tata, soar , fratele????

E simplu.

Situaţie critică în raionul Hânceşti! Atât în satul Sărăteni, cât şi în Obileni, continuă lucrările de întărire a digurilor existente, care stau să cedeze din cauza volumului mare de apă.
Potrivit Serviciul Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale, numai în noaptea trecută, cu riscul vieţii, 35 de carabinieri şi salvatori au acoperit o ruptură în digul de la Obileni.

De mai bine de patru zile, în satul Sărăteni, raionul Hânceşti, mai mulţi salvatori şi carabinieri fortifică digul, care are o lungime de 5 kilometri şi o înălţime de aproximativ 2 metri. Potrivit Serviciului Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale, seara trecută s-a observat infiltrarea apei prin dig. Toată noaptea mai multe persoane au lucrat la întărirea acestuia. La ora unu noaptea în digul din satul Obileni, raionul Hânceşti, s-a produs o ruptură. Cu riscul propriei vieţi, circa 35 de carabinieri şi salvatori au muncit ca s-o acopere.(Sursa>JURNAL TV)
 vezi

http://www.jurnaltv.md/#digurile-risca-sa-cedeze-122690

~ de crepusculitza pe iulie 15, 2010.

2 răspunsuri to “URGIA APELOR_BLESTEM SAU BINECUVANTARE???”

  1. Trebuie sa fim uniti in aceste momente.

  2. Mersi de comentariu dragut, Napocele!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: